Ca Saforaui participa en #LlibresAlCim

 

Ca Saforaui hem pujat amb #LlibresAlCim, perquè volem demostrar a tothom la importància de la lectura en el nostre territori. Vam fer la ruta al castell de Palma – Alfauir amb els llibres de Marc Granell. Poesia completa 1976-2016, de l’Institut Alfons el Magnànim, i Insomni, de César Martí, amb il.lustracions de Daniel Olmo i editat per Saó Edicions.

No va ser gens fàcil triar. Van ser només dos seleccions de tants altres llibres que ens han inspirat com per a sentir-nos al cim. Els vam elegir perquè van arribar a les nostres mans a través de recomanacions. Ara donem les gràcies a qui ens va fer el suggeriment perquè realment ens han deixat sense alé.

Precisament, si la poesia és el de la vostra curiositat, de segur que vos interessa fer una ullada a estes dos publicacions. També vos recomanem la pujada al castell si voleu investigar noves contrades del paisatge valencià. Tots dos són lectures i paratges que no vos deixaran indiferents.

Vos animem, també, a sumar-vos a #LlibresAlCim, per la lectura i pels paisatges del nostre territori!

 

 

 

Compartir en facebook
Facebook
Compartir en twitter
Twitter
Compartir en linkedin
LinkedIn
Compartir en email
Email

Entrades anteriors

Llibres al cim

Més enllà de les planes litorals el País Valencià és un territori de serres i muntanyes. El Puigcampana, el Mondúver, l’Espadà o

Passos lleugers al Cap de Sant Antoni

Les meues experiències amb les muntanyes podríem dir que no són d’allò més agradoses. Recorde com esbufegava pujant, fa mil anys, al